Οικόπεδο 2500τ.μ. με άδεια οικοδομής και 3 κατοικίες (Κ75)
Τιμή : 80.000 €
Ζαγορά
ΠΗΛΙΟ
Ελλάδα
Επαφή

 

Οικόπεδο 2500μ2, με πέτρινες πεζούλες, εφαπτόμενο της ασφάλτου στο δρόμο Ζαγοράς-Τσαγγαράδας πάνω σε μία ράχη (στη θέση "Τροχός"), αλλά και με ιδιωτικό δρόμο πρόσβασης. Ανατολικό, ήσυχο, με διαμορφωμένο τον περιββάλοντα χώρο, με άδεια οικοδομής για 5 σπίτια και με ήδη υφιστάμενες οικοδομικές εργασίες (έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός, σκεπή των 3 εκ των 5 κατοικιών). Ιδανικό για εξοχική κατοικία, αλλά αποτελεί ιδανική επιλογή και για τουριστική εκμετάλευση(οικισμός μικρών εξοχικών κατοικιών). Όλες οι κατοικίες θα κατασκευαστούν από παραδοσιακά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον (πέτρα -ξύλο).

Οι 2 κατοικίες πωλούνται ξεχωριστά (80,000) αλλά και μαζί (αφού υπάρχει δυνατότητα ιδανικής συνενωσής τους), και διαθέτουν και loft (ξύλινο εσωτερικό πατάρι). Η τρίτη κατοικία, έχει εκτός του loft και υπόγειο (100,000).

Ο ιδιοκτήτης, έχει οραματιστεί διάφορες λύσεις - μακέτες, οι οποίες τίθονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για αγορά. Επίσης, αναλαμβάνει ο ίδιος την αποπεράτωση - παράδοση με τπ κλειδί στο χέρι, αφού είναι κατασκευαστής και έχει εταιρεία χωματουργικών εργασιών - πασαλώσεων.

Το ακίνητο, ως έχει, στο συνολό του, πωλείται στη τιμή των 260,000 ευρώ.

Συνολική δόμηση 200μ2. Περνάει από μέσα φως-νερό-τηλέφωνο. Αμφιθεατρική, εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα (Σποράδες- Χαλκιδική), προς τη Ζαγορά, το Ανήλιο και το Χιονοδρομικό.


Return

Διαφήμιση