Εκτιμήσεις Ακινήτων

Εκτιμήσεις Ακινήτων στο Πήλιο

 

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας και προχωρούμε δίχως κανένα έξοδο για εσάς στην εκτίμηση του ακινήτου σας.

Η εκτίμηση του ακινήτου συνοδεύεται από πλήρη ανάλυση των κριτηρίων που διαμορφώνουν την τελική τιμή- αξία προκειμένου να έχετε πλήρη και αντικειμενική εικόνα της ακίνητης περιουσίας σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το μεσιτικό γραφείο "Στάμος Γεώργιος" στο Πήλιο για την εκτίμηση της ακίνητης περιουσίας σας.

 

 
Μισθώσεις

Μισθώσεις στο Πήλιο- For Rent

 

Στην ίδια λογική με τις αγοραπωλησίες, μέλημά μας και στις περιπτώσεις των μισθώσεων είναι η ειλικρινής παρουσίαση των ακινήτων.

Τα ακίνητα προς μίσθωση είναι σπίτια ή studio που μισθώνονται με την ημέρα, την εβδομάδα, το μήνα, τη σεζόν ή το χρόνο καθώς επίσης και επαγγελματικοί χώροι όπως γραφεία και επιχειρήσεις (ξενώνες, ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ).

 

 
Αγοραπωλησίες Ακινήτων

 

Buy Sell at Pelion

 

Διαθέτοντας έναν πλούσιο χαρτοφύλακα ακινήτων σε όλο το Πήλιο, μέλημα μας είναι να δώσουμε πλήρη και ειλικρινή εικόνα των ακινήτων στον πιθανό αγοραστή.

Όλα τα ακίνητα που προωθούνται από το κτηματομεστικό γραφείο "Στάμος Γεώργιος" είναι "καθαρά", δηλαδή δίχως νομικά κωλύματα (για παράδειγμα αποφάσεις δασαρχείου για δασική ή μη δασική έκταση, νόμιμη κατοχή των ιδιοκτητών τους, κλπ.).

Σε συνεργασία με νομικούς συμβούλους, συμβολαιογράφους, τοπογράφους και μηχανικούς, δίνονται απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα προτείνοντας σας λύσεις όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Τα ακίνητα που είναι σε πώληση είναι οικόπεδα εντός και εκτός οικισμού, άρτια και οικοδομήσιμα, με οικία ή χωρίς, παλαιά ή νεόδμητη καθώς επίσης και αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.

 

 

 
Project Management

 

Project Management

 

Έχοντας αποκτήσει πείρα στην κατασκευή νέων κατοικιών ή/ και τουριστικών μονάδων, καθώς επίσης και στην ανακαίνιση παλαιών κτισμάτων, σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις και καινοτόμες ιδέες.

Σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας, που ειδικεύονται τόσο στον εσωτερικό διάκοσμο (χρωματισμοί, κλπ) όσο και στον εξωτερικό (αυλές, διαμόρφωσεις, λουλούδια, δενδροφυτεύσεις, βραχόκηποι, κλπ.) αλλά και στον αρχιτεκτονικό και στατικό σχεδιασμό, σας καθοδηγούμε, σας προτείνουμε και σας ξεδιπλώνουμε κάθε δυνατή λύση, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

 
Construction Management

Construction Management at Pelion

 

......................

 

Easytagcloud


Διαφήμιση